Unika i stentøj

Jeg har arbejdet videre med leret i min søgen efter andre udtryk, og i mine unikaværker kommer mit behov for frihed endnu tydeligere frem. Leret giver mig mulighed for at visualisere mine tanker og give form til de strukturer, der er låst i min fantasi. Når jeg står med en ny klump ler i hånden, har jeg sjældent en ide om, hvad udtrykket skal blive til … formerne og ideerne baner sig vej og nærmest vokser ud af hænderne på mig.

Alle mine skulpturelle arbejder er helt unikke – hvert værk kan tage mange dage og ofte uger at fremstille.

Ingen af mine unika værker er vandtætte. (Vandtætte, funktionelle emner, se her). Men de kan med fordel indgå i en udsmykning af det rum, de befinder sig i, og tilføre rummet en ny spændende dimension.

Flere af mine unika værker har jeg skabt med grundlag i de samme tanker og idéer. Det gælder ARABICA, SAHARA, PALISADE, JAPANSKE KRUKKER og CONNECTION serien. De øvrige unikaværker kan ikke placeres i nogen bestemt kategori.