Kunst i Påsken, Havnegalleriet i Dragør

Fernisering i Havnegalleriet i Dragør Langfredag d. 30. marts kl. 11 – 18.

Min hustru Joan Berg præsenterer sine håndfiltede tørklæder i uld på silke og bomuldsgaze, og jeg præsenterer min fotokunst og keramik.

Joan Bergs design er enkelt, råt, feminint og personligt. Tørklæderne er i silke og bomuldsgaze hvorpå der er filtet Australsk Merinould, og til fremstillingen anvender hun kun kvalitetsmaterialer. Det endelige udtryk fuldendes, når tørklædet lukkes med en af hendes enkle og rå brocher i glas eller keramik.

I hendes tørklæder er der ofte overraskelser i form af detaljer placeret et uventet sted, en farve der virker provokerende …..kaos …..og så alligevel ikke. Der er aldrig noget, der bliver helt ens. Det gør, at de enkelte tørklæder fremstår unikke, komfortable og luksuriøse og signalerer dermed harmoni, klassisk enkelthed og personlig udstråling.

Foruden keramikken arbejder jeg med fotokunst på en anderledes og spændende måde. Jeg skaber et billedunivers af drømme og stemninger baseret på fotos fra naturen, men digitalt bearbejdet og transformeret til særegne fantasifulde verdener. Jeg har de sidste 10 år udstillet langt over 100 steder i hele landet.

Til udstillingen i Havnegalleriet vil jeg foruden mine værker i fotokunst vise mine vaser, krukker og skåle i stentøj og porcelæn. Der er geometriske og stramme linier, og der er bløde rundinger. Alt kan efter temperament anvendes som dekorativ brugskunst, det kan ses som funktionelt design, eller det kan være det lille twist, der får smilet frem hos beskueren. Udtrykkene strækker sig fra det nidkært perfekte og geometriske til de mere organiske former og pust af forår.

Efter ferniseringen er udstillingen åben hver dag 31. marts – 4. april (også i Påsken) kl. 11 – 18.
Sidste dag er torsdag den 5. april, hvor der er åbent kl. 11 – 14.

Læs yderligere om udstillingen på min fotokunstside her.